Omdat stelselmatig …

de invalidenplaats aan de Dorpsstraat wordt ingenomen door achteruit inparkeerders zonder kaart en dat dit grotendeels te verklaren is door het verkeersbord dat niet op de rand van die parkeerplaats staat maar aan de andere kant van het ernaast gelegen voetpad (daar geplaatst omdat met de achterkanten van die inparkerende auto’s soms schade werd veroorzaakt aan paal en/of bumper), waardoor men het bord simpelweg niet ziet, en tevens omdat handhaving in het Dorp een witte raaf op een vriezende midzomerdag is, verdient het dringend aanbeveling …
inval dorpsstr1 - 1

… het verkeersbord weer te voorzien van een onderbord, zoals dat wel aanwezig is bij andere ‘invalidenborden’. Zijn we duidelijk?!
inval dorpsstr2 - 1En dan graag ook antwoord op de vraag waarom het überhaupt is verwijderd?

Uit het archief dat altijd gelijk heeft:
Toenmalig verkeerswethouder Rob Posthumus plaatst het onderbord – september 2011.
Schermafbeelding 2023-04-21 om 09.16.27

2 gedachten over “Omdat stelselmatig …

  1. Als je dat bord niet ziet ben je gewoon arrogant blind. Iedereen in deze omgeving weet dat dat bord daar hangt. Als je dat niet weet en je stapt uit dan zie je dat heus wel. Het is gewoon asociaal gedrag. “Ik sta hier maar even” … “Ik ben zo terug” … “1 minuutje maar”. Allemaal dezelfde onzinsmoezen. Gewoon niet doen.

    Like

  2. Op het moment dat deze foto werd gemaakt was dat ook het enige en laatste moment dat er een BOA (Bijzonder Afwezige Ambtenaar) was.

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s