Waarom?

Vanuit de gedachte dat het onzin is om gezonde bomen te kappen (met al t vaak zo’n nietszeggende herplantplicht) en het evenmin ‘logisch’ is om vanuit een tuinarchitectonische fantasie de bijl te leggen aan de wortel van het leven dat ook nog eens straatbeeldbepalend is, wordt alom de vraag gesteld: waarom?

3 gedachten over “Waarom?

 1. Smerig verdienmodel van de Gemeente Blaricum . Kapvergunning & herplantplicht . Vernomen dat investeerder/eigenaar het prachtige ,authentieke balcon recht wilt trekken met de serre . Met de misselijkmakende reden- -verhuurt wat makkelijker . Reactie van Maria Catharina Piel .

  Geliked door 1 persoon

 2. Waarom?????
  Dat vraag ik me al jaren af….
  Ben ook al meerdere keren in discussie gegaan over het verlenen van vergunningen.
  Ook dit is weer een beleid van lik me vestje en het gaat maar door. HELAAS

  Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s