‘Op een dag is er helemaal geen cash meer’

Degene die deze uitspraak deed, werd jaren geleden weggezet als ‘iets’ waar men nu het woord wappie voor heeft. En nu zegt bijna iedereen ‘O ja, dat zag ik jaren geleden al aankomen.’
Degene die nu zegt ‘Uiteindelijk worden we allemaal een levende QR-code’ wordt nu aangeduid als … wappie. En over een paar jaar zegt bijna iedereen ‘O ja, dat zag ik vóór de coronacrisis al aankomen.’
geldmaat-weg - 1

Voorheen pinautomaat naast Blushing.

3 gedachten over “‘Op een dag is er helemaal geen cash meer’

 1. Als je tegen iedereen zegt die een prik heeft gehaald over een paar jaar zal je zichtbare hart en vaatklachten krijgen zegt nu “wappie” toen ik 1,5 jaar geleden riep dat het virus ontstaan is in een laboratorium riep iedereen “wappie” en zie nu stelt Amerika een onderzoek in naar dat laboratorium. Helaas ie het merendeel van de bevolking oevrtuigd dat het virus van de markt afkomt. Wappie zeg!

  Geliked door 1 persoon

 2. Precies! En als je iets over chips in vaccins te melden hebt word je eveneens als “wappie” of complotdenker weggezet. Vooral bij EenVandaag heeft men daar een handje van en de talkshow hosts hebben dat eveneens. Welnu:

  MIT engineers have developed a way to store medical information under the skin, using a quantum dot dye that is delivered, along with a vaccine, by a microneedle patch. The dye, which is invisible to the naked eye, can be read later using a specially adapted smartphone.

  http://news.mit.edu/2019/storing-vaccine-history-skin-1218

  Like

 3. De z.g. deltavariant speelt op in Engeland . Dit land liep voorop met vaccinaties . Een grotere gevoeligheid voor mutaties ? Een van mijn kinderen schaakt semi-professioneel . Onder schakers is er scepsis ten opzichte van een vaccinatie Op de schaakclub is NIEMAND besmet geraakt ,ook oudere ongevaccineerden onder hen niet . Hygieneregels ,ventilatie en een CO2 meter zijn voldoende . Reaktie van Maria Piel .

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s