Dus

Schermafbeelding 2022-01-14 om 13.07.14

Waar je buiten op het terras en binnen aan de tap zoals altijd en al eeuwen lang allerlei ware en mooie verhalen hoort en ook indianenverhalen en complottheorieën – maar waar je in ieder geval niemand hoort ontkennen dat het beetje linke virus nu door een veel mildere variant eruit wordt gedrukt, dat het dus de natuur is die bezig is het licht weer op groen te zetten. En dan hoor je ook steeds vaker en steeds duidelijker en met steeds meer durf en overtuiging dat als ‘ze’ het weer opengooien niet doen, dan doen we het zelf wel. Want we zijn heel goed in staat om als het moet voor onszelf én elkaar te zorgen. Geen gedoe met codes, maar wel een beetje afstand houden, eventueel een mondkapje als je je verplaatst, goede ventilering, pompje met desinfectie bij de deur – en dan gewoon gaan met die handel. Ober, rondje voor de de hele zaak!

///

3 gedachten over “Dus

  1. Zoals vaker, is de vrijheid vd een de belemmering van vrijheid voor de ander. Het belang van de horeca en gezellig een hapje eten, moet afgewogen tegen de bijna volledige afschaling van reguliere ziekenhuiszorg. Je zal het maar aan je hart hebben, of kanker of een hernia..
    Dan mag iedereen zelf bedenken wat ie belangrijker vind. Een oplossing zou kunnen zijn dat alle ‘vrijheidsstrijders’ in het belang van hun zieke medemens, een prikje gaan halen. Doet geen pijn

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s