Bouw Blaricum Beach geblokkeerd

Weer gedoe rond Blaricum Beach. Met gemeentevergunningen op zak wilde BB deze week aan de slag om weer een leuke tijdelijke strandtent neer te zetten. De Vrienden van het Gooi zien dat echter anders: de gemeente houdt zich niet aan wet- en regelgeving, gaat voorbij aan een eerdere uitspraak van de rechter en dient wat betreft het traject van ‘natuursaldering’ een andere (correcte) weg te volgen. De Vrienden (her en der aangeduid als vijanden) hebben een voorlopige voorziening aangevraagd, hetgeen betekent dat BB niet mag starten.

Vandaar dat het ‘wapen’ van de petitie maar weer in stelling is gebracht. Die tekenen kan hier.
Schermafbeelding 2022-05-10 om 15.50.16

2 gedachten over “Bouw Blaricum Beach geblokkeerd

  1. Misschien moet de gemeente Blaricum beter haar best doen om natuurwaarden, luchtkwaliteit ed te waarborgen. Het kan en moet veel duurzamer en circulairder. En als de vergunning niet deugt, deugt ie niet. Dan moet je niet bij de Vrienden verhaal halen, maar bij de gemeente.

    Like

  2. En zo zullen er altijd mensen zijn die andere mensen het leven zuur willen maken. Of ze nou gelijk hebben of niet. Degene die hier gewoon een tijdelijk ‘paviljoen’ wil neerzetten is gewoon de dupe van een stel verpissers. Dit gaat echt helemaal nergens meer over. Walgelijke vertoning. Het gaat niet eens om een permanent gebouw. Op een stuk opgespoten land waar toevallig het frutselkruidje en het friemelgrasje groeit. Oh ja, er vladdert ook het een en ander, totaal ongestoord, in de rondte.

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s