Nieuwe tijd

Het eigen gras (goeddeels) vergrind en een stukje berm (openbare ruimte) ‘gecultiveerd’ tot Brasschaats biljartlakentje, afgezoomd met feestelijke ‘dit is eigenlijk van ons’-roodwit-lintjes … De nieuwe tijd heeft haar eigen smaak, waardoor traditie en cultuur een stapje … opzij moeten doen en handhaving bezig is met administratie, cursusdagen en belangrijke(r) kwesties.
nw tijd - 1

4 gedachten over “Nieuwe tijd

  1. Regelmatig fiets ik er langs en het is Brasschaats Lelijk. Niet passend bij de nog wilde berm aan de overkant . Deze berm hoort volgens het Bijenconvenant wat de Gemeente Blaricum gesloten heeft ingezaaid te worden en niet volgens de zielige norm van een onverlichte Geest . Reactie van Maria Catharina Piel .

    Like

  2. Een prachtig stukje gras, heerlijk om naar te kijken. Dat lint is er maar tijdelijk, zodat het gras blijft leven, wat een gelamenteer weer.

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s