7 gedachten over “Aan hen op het bordes …

 1. Peter , het is niet alleen ons land die moet transformeren . Misschien verandert er wat als Macron niet herkozen wordt en in Italia Draghi de opvolger wordt van Sergio Mattarella. Met nieuwe verkiezingen in Italia wordt de europese orde flink opgeschud . Reaktie van Maria Catharina Piel .

  Like

 2. Knip de lijntjes door die deze trekpoppen van het WEF hebben en verlaat de politiek. Dan is er ruimte voor bestuurders die wel feeling met het volk hebben.

  Like

 3. Trekpoppen..
  Je kunt t natuurlijk niet eens zijn met bepaalde maatregelen, wat in coronatijd open of dicht moet en hoe lang, maar bij de bestuurders in het kabinet zitten overwegend hardwerkende goedbedoelende niet- zakkenvullende mensen. Zo’n Dijkgraaf verdiende echt 5x zoveel bij Princeton. Toch wordt ie hier minister.
  Eerst gooide de regering alles te vroeg open, nu te dicht..
  Het is vreselijk als je café gesloten wordt, maar nóg erger als jij ,je moeder of je kind niet behandeld kan voor hartdefect, kanker, kapotte knie. En díe zorg ligt nu plat. En ja, de capaciteit moet ook uitgebreid…

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s