Dit is een …

… Woensbergse stacaravan. Vraag is waar de trekhaak zit – en waar de wielen …
stacarv

Foto: Oog Army.
Fotograaf en aanreiker: ‘Ben benieuwd of de Blaricumse definitie van stacaravan overeenkomt met die van de dikke Van Dale…’

8 gedachten over “Dit is een …

 1. 300 medeburgers uit de Ucraine zullen in Blaricum opgevangen worden . Ik ben hier mee eens en ben blij dat de Gemeente de zorg op zich neemt. Echter het is geen liefdewerk van Blaricum. Per ontheemde krijgt de gemeente 40 ,00 euro per dag . 12.000 euro per dag van het COA betaald door het Ministerie v. Justitie en het Ministerie v. Buitenlandse Zaken gezamenlijk . En dan de superbonus van 2500 ,00 euro per vrijwillige opvang van 1 ontheemde . 750.000 euro extra
  voor Blaricum toegezegd aan elke gemeente in wanhoop door Staatssecretaris Eric v.d. Burg . Vermeld dat ontheemden leefgeld krijgen die niet betaald hoeven worden uit de tegemoetkomingen aan Gemeentes . In dat licht van behoorlijke financieele tegemoetkoming en het besef dat terugkeer naar de Ucraine waarschijnlijk lang duurt is het beschamend,onbeschaafd om de ontheemden waaronder veel kinderen deze lelijke ,goedkope containers te laten bewonen . Blaricum gaat de eigenaar betalen v. opvang echter ik denk dat als er weer commercieel verhuurd gaat worden er andere luxe stacaravans komen . Villa Tafelberg bij het nu nog in gebruik zijnde ziekenhuis lukt het maar niet om alle appartementen verhuurd te krijgen v. 1500,00 euro per maand . Als volgend jaar het ziekenhuis niet meer in gebruik is houten tinyhuisjes in het bos . Praktisch gezien openbaar vervoer voor de deur . De vernietiging van natuurwaarden en leefgebied van Dieren ,een oud ecosysteem ,daarover gaat de Natuurbeschermingswet . Deze krijgt een staart . Reaktie van Maria Catharina

  Like

 2. Helaas Maria, Stepan Bandera – een Nazi collaborateur die verantwoordelijk was voor de dood van 100,000 vermoorde Polen, Joden en Russen [https://www.thefirstnews.com/article/over-100000-slaughtered-with-axes-pitchforks-scythes-and-knives-the-wolyn-massacre-started-76-years-ago-today-and-lasted-for-two-years-6714] – is in Oekraine een nationale volksheld. Dat is bij wet vastgelegd.
  In Kiev werd enkele jaren geleden zelfs een enorme vlag met Swasika in het aan de Bandera Avenue gelegen Horodok winkelcentrum getoond [https://www.jpost.com/international/ukraine-says-nazi-display-at-mall-part-of-russian-information-warfare-581195].
  Stel je voor dat Amsterdam een Seiss Inqartlaan had!

  Please, please, please … laat iedereen zich realiseren dat Bandera door veel Oekrainers – vooral die in het westen van het land – wordt aanbeden, dat er processies met zwart-rode vaandels en vlaggen naar zijn standbeelden in Lviv en andere steden worden georganiseerd, kortom, dat die “zielige” vluchtelingen heel wat minder onschuldig zijn dan de reguliere media ons willen laten geloven en dat zij er mede verantwoordelijk voor zijn dat in Kiev een fascistische Junta aan de macht heeft kunnen komen.

  Like

  1. Ronald het gaat om asociaal beleid v.d. gemeente Blaricum jegens verblijfsvoorzieningen van merendeels gezinnen uit de Ucraine en de onwettige vernietiging van een heel ecosysteem op de Woensberg door de gemeente Blaricum . Politiek gezien hier mijn mening -er is een kaart uit 2001 van Ucraine verdeeld in zones met percentages van etnische Russen . Ca. een derde van het toenmalige grondgebied waren redelijk Russisch. Ik vind dat die gebieden zich moeten kunnen afscheiden van de huidige regering in Kiev . Twee derde grondgebied blijft over voor Kiev en deze moeten m.i. zich aansluiten bij de Navo . De Krim was Russisch en behoort bij Rusland te blijven . Reaktie van Maria Catharina Piel .

   Like

  2. Fascistische junta in Kiev? Je weet echt niet waar je over praat. Duizenden mensen zijn er vermoord door het Russische regime omdat Poetin vind dat Oekraïne niet mag bestaan. Mag ik je eraan herinneren dat Rusland deze oorlog is begonnen. Ik heb familie daar en kan je vertellen het is alles behalve fascistisch in Oekraïne.

   Oog: check the facts … > dit gesprek mag (en moet) elders worden voortgezet.

   Like

   1. Eens, Peter; daar is deze blog niet voor bedoeld.

    SLOTOPMERKING:
    Eventueel kan de conversatie via Twitter (mijn handle: @Z06Ronald; die van Johan: @Pino4All ?) worden voortgezet.
    Kom maar op, Johan. Ik laat je alle hoeken van het debat zien, MET BRONVERMELDINGEN!

    Like

 3. Misschien handig om ‘on-topic’ te blijven m.b.t. tot bovenstaande foto en niet hele randverhalen erbij te halen. Dit is geen stacaravan. Dit is gewoon een simpel vakantiehuisje. Zoals reeds gemeld heeft een stacaravan een zgn. dissel en twee of meer wielen. Niets mis mee maar daar mag de Gemeente best eerlijk over zijn.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s