3 gedachten over “Meer over Kunst uit Blaricum

 1. JAMMER !!!! dat de atelierroute in Blaricum opeens wordt gewijzigd qua naam in “TEFKA” (samenvoeging van enkele Engelse woorden! ) Moet dat lijken op het beroemde Tefaf van Maastricht??
  Op internet kun je onder “atelierroute” vele plaatsen vinden waar deze evenementen zijn met bijbehorende informatie over de kunstenaars, hun werk, data. etc. “Atelierroute” is een begrip geworden. Zie de atelierroute van Laren (aankomend weekend). Juist bij de kunstenaars binnen kunnen kijken in hun atelier, waar vaak een grote verscheidenheid aan kunst te zien is, geeft meerwaarde en ook voor velen de fietstocht door Blaricum is prachtig.
  Ach, dat overdreven gedoe van “kunstenaarsdorp”. Van origine is Blaricum een boerendorp. Ben bang dat de huidige samenstelling van het bestuur niet echt “Blaricums” is.

  Like

 2. Inderdaad meneer van Dam, het nieuwe bestuur is niet echt Blaricums. Maar BlaBlaBlaBlaricums. Anders was dit niet gebeurd. Daar zijn we mooi klaar mee.

  Like

 3. Lees dit pas vandaag. Ronduit belachelijke naam, waarom zgn kunstzinnig in het engels? Kan nog leven met Blaricums MUSIC festival, hoewel muziek ook een mooi woord is. Bovendien iedereen de route laten lopen, buiten en niet opgehokt in een theater.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s