Wat men niet wil zien in de natuur

woensberg1 - 1

P. Dagevos schrijft bij eigen foto’s:
‘Als je in het bos achter de Woensberg loopt zie je nu dit …: 40 eiken gerooid.
Ben er verdrietig van, met het weinige bos dat we hebben, was er geen andere/betere optie ?Het verkeer, vuilnis zal nu in het bos veranderen …; dieren moeten ophoepelen en die hebben het al te kwaad met iedereen die z’n bomen omhakt op alle percelen, er spots in hangt en niemand die denkt aan de uilen en roofvogels. Er blijft weinig over van onze mooie natuur en onze stilteplekken.’

3 gedachten over “Wat men niet wil zien in de natuur

  1. Met een dikke vinger naar Zuid-en Oosteuropese landen wijzen met de boodschap dat daar maffiapraktijken en corruptie floreert en de dikke balk in eigen oog handhaven door nederlandse Politiek en overheden . Pas geleden liep een man in de nacht rond op de Statenkamer . Mijn buurman heeft hem gevraagd wat hij zo deed van tuin naar tuin lopend . De man was van bureau Waardenburg en vertelde dat er overal vleermuizen zijn in deze omgeving . Momenteel is ook de kraamtijd . Uilen hadden daar ook hun biotoop . Krankzinnig en misdadig wat op de Woensberg geschiedt . Reaktie van Maria Catharina Piel.

    Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s